• 1
  • 2
  • 3

Celebracions

En família, amb amics, companys de feina o de lleva,... és igual com ho celebris però celebra-ho!

L'activitat social de fer un àpat és molt nostrada i per tant Cal Gumer Events et dóna solucions en aquest àmbit escoltant les vostres idees i compartint experiències amb vosaltres per oferir-vos un pressupost i una oferta gastronòmica d'acord a les vostres necessitats.

celebracions

Casaments

Un dels esdeveniments més importants de la vostra vida, busqueu exclusivitat, el fet de ser diferents i originals, sorprendre a la vostra família i amics, tracte humà i que comprenguin les vostres idees,...doncs no busquis més, nosaltres ens hem especialitzat en casaments de temàtica Vintage Romàntic. Us oferim tot l'atretzzo necessari per fer-ho possible, així com una oferta gastronòmica "finger food", en aperitius freds, calents, plat a taula, presentacions de postres, barres de begudes temàtiques.

Disposem, també, de Weeding planner, servei de gestió de Timing de tot l'event i cuina personalitzada i al ritme de l'esdeveniment. El nostre equip jove, dinàmic i creatiu us farà costat en tot moment.

 

casaments

Comunions

En una celebració d'aquestes característiques hem de tenir present els protagonistes, que en aquest cas són els més menuts per tant, per ells hem de fer una cuina divertida i atrevida. Naturalment sense oblidar la resta de convidats que podrien gaudir de la bona cuina amb l'originalitat i la creativitat de què disposem per sorprendre tothom.

A més disposeu de la possibilitat de despreocupar-vos de l'entreteniment, ja que nosaltres us oferim diferents divertiments per a la mainada.

I naturalment, si no disposeu d'un lloc per realitzar la celebració, nosaltres us podem posar a l'abast qualsevol tipus d'indret i l'engalanem amb l'únic límit de la vostra imaginació.

 

comunions

 

Actes per institucions

Una presentació, inauguració, un reconeixement, coffee break, un acte per celebrar,… tot això no s’entén sense una copa de cava, un glop de vi, uns sucs naturals, uns aperitius salats o quelcom dolç, fins hi tot una escultura feta pastís d’un edifici o logotip, Cal Gumer events us ofereix la cobertura gastronòmica pel desenvolupament de molts actes institucionals.

actes per institucions

Actes per empreses

Els tàndems perfectes de Cal Gumer Events.
Les reunions matutines + coffee break,
Trobades amb els socis + dinar lleuger,
Presentació de producte + Berenar,
Lliurament de premis + sopar còctel.

Vosaltres sou els experts en la vostra empresa,
Cal Gumer Events experts en tota la part gastronòmica.

actes per empreses

Bateigs

L'experiència de ser pares, l'experiència de compartir, celebrar, convidar,... tot això és millor amb una festa, feta a la vostra mida i a les vostres necessitats, Cal Gumer events es posa a la teva pell i t'ajuda a la planificació del Bateig o Baby Shower del vostre fill o filla oferint-vos diferents propostes d'aperitius de tot tipus, tant freds com calents, begudes, presentacions de pastís, servei de cambrers, i tot el necessari per poder dur a terme aquesta celebració tant a casa vostra com en l'espai que vosaltres escolliu. 

bateigs